Een sterk merk voor de agri-sector. Als agrariër profiteert u van een uitgebreide productenrange die de TOTAL Groep voor deze sector heeft ontwikkeld met het oog op Fuel Economy en bio-smeermiddelen

Innovatie
TOTAL beschikt met diverse research en development laboratoria over een enorme expertise op het gebied van smeermiddelen. Daarbij maakt TOTAL Agri optimaal gebruik van de kennis die is opgedaan in het grondverzet en de transportsector. Er wordt doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de samenstelling. In overleg met vooraanstaande fabrikanten worden nieuwe varianten getest die bij dragen aan minder verbruik, langere levensduur en daarmee aan kostenbesparingen, betrouwbaarheid en een nog betere efficiency.

Netwerk
Een geselecteerd dealernetwerk van landbouwmechanisatiebedrijven beschikt exclusief over de smeermiddelen van TOTAL Agri voor gebruik in de werkplaats en doorverkoop aan de eindgebruiker.

Pakket
Naast smeermiddelen profiteert u met TOTAL Agri van extra services zoals een garantieplan, mobiele testservice, trekker- en keuringsstations, smeeroliemonsteranalyse, doorsmeerschema’s en equipment.